Populære innlegg

tirsdag 2. august 2011

Kylling og fersken



Kylling og fersken
Oppskriften gir 6 porsjoner
2 hoder romanosalat i strimler
1 grillet kylling i skiver
2 modne ferskener, skrelt og grovhakket
100 g blåmuggost, smuldret
60 g mandler, grovhakket
0,6 dl hvitvinseddik
0,6 dl extra virgin olivenolje
1 ts salt
¼ ts sort pepper
Dander salaten, kyllingen, ferskenene, osten og mandlene på en tallerken.

Visp hvitvinseddik, olje, salt og pepper sammen i en liten bolle. Hell dressingen over salaten, og bland lett sammen.
Næringsverdi pr. porsjon:

Glykemisk belastning: 1,8. Kcal: 574, protein: 37 g, karbohydrater: 12 g, fett: 42 g, herav mettet fett: 9 g, fiber: 6 g.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar